Tilbygning

Se eksempler på tilbygninger vi har opført her.

Går du og drømmer om en ny tilbygning, udestue, garage, legehus eller noget helt fjerde?

Murermester Jacob Kjeldsen besidder stor erfaring indenfor tilbygninger og varetager en bred skare af forskellige arbejdsopgaver indenfor tilbygninger.

Ønsker du en ny tilbygning, kan vi blandt andet være behjælpelig med at murer:

  • Udestuer
  • Tilbygninger
  • Legehuse
  • Garager

Vi kan løse en bred skare af forskellige arbejdsopgaver og skræddersyer gerne en løsning, som specifikt er tilpasset netop dine ønsker og behov.

Vi yder desuden gerne rådgivning omkring valg af løsninger og materialer, så du er sikret det bedste resultat.

Store såvel som små opgaver varetages

Uanset om du ønsker at få en hjælpende hånd med opførelsen af en større eller mindre tilbygning, kan du være stensikker på, at Murermester Jacob Kjeldsen er det helt rigtige kort at have på hånden.

Vi besidder mange års erfaring i murerfaget og kan derfor løse både store såvel som små opgaver både for privatpersoner, virksomheder, institutioner og foreninger i Silkeborg og omegn.

Solidt håndværk af højeste kvalitet

Murermester Jacob Kjeldsen lægger stor vægt på kvaliteten af det udførte arbejde. Vi udfører altid et godt og solidt håndværk, hvor der ikke bliver gået på kompromis hverken med omhyggelighed eller kvaliteten af materialerne.

I forbindelse med både store såvel som små opgaver benytter vi os altid udelukkende af de bedste materialer for derved at give dig som kunde det bedste resultat.

Få et uforpligtende tilbud på din nye tilbygning i dag

Såfremt du ønsker at få udarbejdet et gratis og helt uforpligtende tilbud på din nye tilbygning, er du altid mere end velkommen til at ringe os op på tlf. 41 16 35 55. Vi ser frem til at høre fra dig og til at give dig en hjælpende hånd med opførelsen af din nye tilbygning i Silkeborg eller omegn.

Ring til mureren

Jakob er altid frisk på en snak om dit næste byggeprojekt. Så bare slå på tråden.